onsdag 27 juli 2011

Träning och bad

Inledningen på en ledig långhelg firade jag med ett träningspass vid vattnet och senare bad i samma sjö. Min Mälare! Jag och Katten brände av lite smått och gott i träningsväg; Enbensknäböj, knäböj med upphopp, utfallsgång, drake, armhävningar och en rad brinnande coreövningar apropå brände. Vårt enda redskap var en säck sten (hopsamlad på plats), resten gjorde vi med egen kroppsvikt.

Jag var ganska lat i dag. Jag var egentligen ganska taggad från början men något hände på vägen. Egentligen ville jag ha både vikter och flås men en kväll som denna förtjänar att tas till vara på. Förutom styrkedelen hade jag tänkt köra ett flåsigt program från Bodyrock.tv men det blev för krångligt att göra via iPhonen. Coreträningen hade jag också tänkt förlänga från början. Men! Någon träning är bättre än ingen alls. Vattnet lockade något oerhört under hela passet, Stockholm är varmt i dag! Och till slut kastade vi oss i och jag badade länge och väl. Kalla mig sälen. Middag med utsikt över Stockholms takåsar och imorn sticker jag och Katten söderut till beachvolley SM.

Pappa är i Kalix. Ikväll är det 24 grader, sol och vindstilla där. Pappa har precis fiskat 40 abborrar får jag rapport om. Ja - det är fortfarande sommar!

Inga kommentarer: