onsdag 27 juli 2011

Roslagshösten 2011

Ensam på kontoret i cykeltankar. Klockan har stannat och nu åker jag snart och först tränar och sen badar!
Jag sitter och funderar på om jag ska anmäla mig till Roslagshösten den 11 september eller inte. Jag är verkligen riktigt sugen. Jag har inte cyklat det loppet tidigare men det verkar vara en kul tävling innan säsongen är slut och inte så långt bort heller. Men hela augusti är uppbokat med grejer. På helgerna är jag bortrest eller ute i kajaken och i tält eller så är det kräftskiva. Vardagskvällarna finns ju kvar men då kommer man inte så långt. Och mörkare blir det... Jag hade tänkt anmäla mig till den långa distansen, 140 km, men det kanske bara blir 95. Det är lätt att tänka att jag cyklade ju 300 km i juni - men det kan man ju inte leva på hur länge som helst. Dessutom måste jag få ordning på ryggen tills dess! Jag är i stort behov av en kiropraktor för min sneda rygg. Det fick jag bekräftat efter gårdagens cykling igen. Katten var också sugen på Roslagshösten. Vore ju himlans roligt!

Jag missar Vasatrampet den 27 augusti till min stora besvikelse. Hur kunde jag planera in fjällvandring samma helg?  Ett lopp jag absolut ska cykla nästa sommar är Siljan runt! Kan bara vara vackert.

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

jäklar var du blivit frälst. jag slog nyss fast på twitter att2012 ska bli året då jag cyklar. så nu ska jag kolla upp siljan runt. jag förväntar mig att du hjälper mig på traven. haha. ha det bäst och hälsa katten! hälsa att hon verkar rolig, när ses vi?