lördag 25 augusti 2012

Själv åt jag kladdkaka under tiden

Oj! Medan jag i godan ro köade bland gapande ungar på ICA, lagade mat till mig och Jens, bakade kladdkaka och kollade på film med ovan nämnda favorit under fredagskvällen pågick världens diskussion i ankdammen av träningsbloggar om det här med träning vs hälsa. Ett ständigt aktuellt ämne när man bloggar om träning eftersom gränsen lätt blir hårfin. Många kloka saker har skrivits men jag väljer att stå utanför diskussionen den här gången. Den är viktig - men eftersom jag själv bara läser bloggar jag upplever som sunda har det som inte lyckats uppröra mig så mycket. Jag väljer bort galningarna och identifierar mig inte med dem. Samtidigt som jag vet att "dom där" bloggarna finns och de ibland upprör mig. Vilket ansvar har man för vad man skriver i bloggen? Svår fråga. Another time.

Var jag själv står, well slår mig nästan för bröstet och säger att sundare blir man inte. Har en av träningsbloggsvärldens sundaste inställning till träning och mat. Enligt mig själv. Fler rader får ni inte men väl två bilder från gårdagskvällen. Och så en länk till Heidi som jag tycker skrev kanske bäst om det hela! Läs hennes inlägg tycker jag. Jädra sant alltihop.


Man behöver inte posta bilder på kladdkaka för att bevisa att man är sund men alltså jag ääälskar kladdkaka. Och då äter jag det.

Inga kommentarer: