onsdag 27 april 2011

Mallis: The short version, eller Semester Blues

Mallis var grymt. Turkost vatten, Sangria, sol, backintervaller, slappande och en grym tjejkompis. Och en lokal källare i Palma (som ett mini-Barcelona!) där begåvade killar spelade jazz och fusion Vi hann prata igenom våra livsöden sedan dagisåldern till i dag och mynta ett antal nya internskämt. Mallis bjöd även på  spöregn och berusade engelsmän från Manchester som ständigt slog oss med häpnad och som hade satt sin egen särskilda prägel på maten i Magaluf. Eller vad sägs om spansk omelett med hackade pommes?

Ni hittar Holiday Snapshots inne hos Katten. Min Nikon D90 fick jobba hårt under semestern och jag har några hundra oredigerade bilder i min dator. Jag ska redigera dem någon gång och publicera dem någonstans. Bilder är kul. Och tidskrävande. Tills vidare snor jag två stycken från Katten.

Eftersom det här är en träningsblogg kan det vara värt att nämna att vi hann med två löppass på stranden, totalt 8 km, styrka för mage och rygg och rörlighet vid poolen samt avslutningsvis backintervaller upp för Magalufs (Palma Novas menar jag!) bargata. 6 st intervaller i 4 minuters-tempo, 80 meter i brant lutning. Självklart missade vi inte heller att skaffa oss varsin shysst solbränna eller att dricka Sangria.

Nu lider jag av svårslagen post semester blues. Igår cyklade jag fem mil på racern (i yllesockar - ni som skrev om sommar på Facebook överdrev uppenbarligen), i dag jobbar jag och imorn åker jag till Miami. Jag längtar tillbaka till pooldäcket på Mallis!


Vi både slappade vid havet...
... och tränade vid pooldäcket!

3 kommentarer:

Katten sa...

Åh, nu blev jag nostalgisk igen...vem hade trott det om Palma novis?! ;) ska käka några pommes o sakna min respolare lite i helgen. Tänk om du hittar nån annan i Majämi? ;)

Martin S. sa...

Nästa gång du är på Mallis får du ta med racern eller hyra där nere. Riktigt bra cykling! Var där nere i 10 dar nu i april ungefär samtidigt som du! :)

Erika sa...

Ja, jag blev grymt sugen när jag såg ett danskt gäng som var ute med cyklarna varenda dag. Avis!