fredag 15 april 2011

Fler mil

Tre mil till i dag. Jag överväger att sätta upp en lapp, eller ja ett stort papper snarare, på kylskåpet där jag bockar av mina mil tills jag är uppe i minst 100 och är redo för Vätterns 30 mil. Helst ska det vara flera färger på pappret med pilar, kommentarer och anteckningar.  Det är jag - en kreativ person men som gillar kontroll och statistik - i träningsform. Jag kan vara en av få som jobbar lika mycket i InDesign som i Excel.

Varma kläder ikväll! Underställ och
cykelbyxor,  lager två-tröja, jacka
(jättegammal men fortfarande
bra!), handskar och... skidstrumpor.!
Alla kläder är från Craft utom tröjan
som kommer från Soc.
Det kommer vara väldigt långt 30 mil. Inte för att 3 ynka mil var jobbigt alls men multiplicera med 10. Jag kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer att vara. I dag vågade jag ligga på lite mer men riktigt full gas blev det inte. Jag får påminna mig själv om att jag cyklar omkring med en halvtrasig vad ibland. Och så vet jag inte än hur cykeln reagerar genom grusansamlingar på vägen eller över ojämnheter i största allmänhet. Vurpan på en vanlig (!) cykel sitter i helt klart. Jag har ingen lust att göra om det. Men stundvis trampade jag nästan för fullt hus och jag inser allt mer hur fort det kommer kunna gå. Vilken utväxling. Men som Sofy bloggade, våren är ung, det finns tid för fartökning!

Trots att tre mil är piece of cake blir jag hungrig utan dess like efteråt. Jag hade ätit frukost, lunch och middag innan jag gav mig iväg men såhär på kvällskvisten är Skalman högaktiv och kräver massor av mat. Hur löser man det när kroppen ska cykla 33 mil? Jag kommer få stoppa i mig näring intravenöst typ.

För övrigt var det fantastisk vackert även ikväll och koltrastarna sjöng för mig hela vägen. På söndag blir det långpass med Maja! Avrundar veckan och fredagen med ännu fler ostmackor, te och Robyn live. Gillart.

3 kommentarer:

Katten sa...

Om det är en tröst så räcker det att multiplicera med 11 :) Återigen, bra jobbat - Robyn var så sjukt jäkla grym. Jag måste se henne live snart.

annastei sa...

Det räcker till och med att multiplicera med 10, eftersom vätternrundan "bara" är 30 mil :)

Erika sa...

Oh wow! Nån är trött ikväll...

Förut var den 33, skönt med bara 30 ;)