söndag 3 april 2011

1:a besöket på LifeGene

I dag har jag varit på mitt första besök hos LifeGene. Jag var ganska nervös inför själva blodprovsbiten med tanke på min svimninghistorik. Jag hade hört att de tog sex rör med blod och höll på att svimma rakt av när jag fick veta att de skulle ta åtta (!) rör med blod. Jag fick således börja med att dricka varm choklad med extra mjölk och socker.

Sen blev jag mätt på längden och tvären och fick göra hörseltest och mäta fettprocent, puls och blodtryck. Det var lågt eller lite av allt. Förutom längden. 177, 5 cm. Både puls och blodtryck låg inom det normala men precis i underkant, vilket tydligen inte gjorde något. Fettprocenten hamnade också i den undre halvan av vad som är normalt och midjemåttet var inte mer än 67 cm.  Armarna är tydligen jämnstarka men höger ben har lite mer muskler än vänster. Väldigt väntat med tanke på att vänster ben och knä är det som hela tiden går sönder.

Om en vecka kommer provsvaren på mina åtta rör med blod. Det gick hur bra som helst och jag svepte den sista slurken choklad.

Nu är jag ganska trött. Jag nattsuddade med Katten på Björk Bar & Grill igår kväll och det blev senare än planerat. Med inte allt för många timmars sömn i bagaget tar jag en powernap, redan. Det är ju helg och man får göra som man vill!

Det gick ju bra det där trots skepsism. Nu matt
i pälsen och redo för en tupplur!

3 kommentarer:

JT sa...

Vad spännande! Jag har också funderat på att testa LifeGene :)

Lisa sa...

kör också LifeGen, var där för något år sedan. Och sedan svarat på ett flertal enkäter. Ska bli intressant att se om typ 5-10år hur/om allt har förändrats.

177,5cm!? Trodde inte att du var så lång

Erika sa...

Jorå, vissa kallar mig älgen... (Långa kliv).