måndag 16 maj 2011

Slagen med häpnad. Läs!

Jag har hittat en ny blogg som jag verkligen kommer att följa framöver. Har funderat på vad jag ska skriva hela dagen men kan inte riktigt sammanfatta det utan att det blir klyschigt. Men då får det väl bli klyschigt då. Vilken grymt imponerande tjej! Vilken mental styrka! Det märks att hon har pannben med sig redan från förr. Jag är ruskigt imponerad och inspirerad och det ska bli väldigt spännande att läsa om hennes fortsatta resa - som golfspelare med bara ett ben sedan en vecka tillbaka. 23 år gammal. http://www.carolinelarsson.eu/

Jag tjatar ibland om en av mina favoritlåtar med Regina Spector där hon sjunger I've got a perfekt body casue my eyelashes catches my sweat. Jag älskar dom raderna. Jag har tänkt på den låten i dag. Och jag har tänkt på mitt, vad ska man kalla det, motto? Att nästa gång du klagar på dina tjocka ben eller otränade armar så var glad för att du har två ben som fungerar, som kan gå, hoppa, springa och klättra. Jag tänker faktiskt väldigt ofta på det i vår utseendefixerande värld. Nu tänker jag extra mycket på det och mina knäproblem och andra skador känns plötsligt som ingenting alls.

Läs verkligen den här bloggen.

Tack Ella som fick mig att hitta bloggen!

2 kommentarer:

ÄtaTränaKämpa sa...

Ja, visst är hon helt otrolig?!

Annika sa...

Väldigt häftigt. Jag hoppas att jag har hälften så mycket mod, styrka och energi att klara av eventuella motgångar om/när jag möter dem... :)