fredag 28 maj 2010

Väldigt trött i kroppen

"Frukost" nummer två på Thélins med Maria i morse. Det riktigt syns hur grymt trött jag är i alla muskler tycker jag - och inte minst i huvudet. Äta och vila på schemat!

Längtade som vanligt ut i sandlådan igår kväll efter jobbet - trots hotet om regnskurar som senare mycket riktigt sköljde över oss. Jag hade laddat med bra frukost, mellis, lunch och mellis igen. Eftersom jag inte jobbade från kontoret krävdes det lite extra matplanering.

Mixed med Jens mot Matilda och Bennie och jag var beredd på lite mer motstånd än vanligt men ändå en hel del vinster. Jag och Jens fick spö. Matilda spelade grymt försvar och Bennie fick äntligen till sina korta digge spikes. Jag var trött och långsam och Jens mottag och block var inte som de brukade. Vi ledde stundvis men det slutade hela tiden med att vi förlorade setet - och ville ha revansch - och jag blev än mer trött. Stoppade i mig russin och nötter vartefter men det hjälpte inte. I sista setet orkade jag inte ens överhandsserva men även en plättlätt underhandsserve och en enkel pendling med armen kändes jobbigt i min trötta arm.

Det var bara att inse faktum
- En kul kväll och Jens hade köpt kexchoklad bara till mig.
- För hundrade gången - man måste vila lika mycket som man tränar. Det duger inte med en hel dag turnering, iskallt, på lördagen, ridning på söndagen, cykling i måndags, helkropp på gymmet i tisdags och löpning i onsdags och tro att man ska kunna spela bra beach på torsdagen!
- Nu blir det vila fredag och lördag förutom en sväng i skogen med hästen.
- Ligger back i nattsömn som vanligt den här dagen i veckan och i helgen kommer jag prioritera att sova!

I helgen är Maria hemma från Milano och efter ett besök i samma väntrum i morse gick vi och tog en välförtjänt och behövlig fika på Thélins och åt lyxiga kanelbullar till "frukost" nummer två. (Måste väl påpeka eftersom detta är en träningsblogg att kanelbulle är ungefär det sista jag äter före kl 16 en vanlig dag). Det kändes som extrem vardagslyx att ha en av sina bästa vänner på besök och gå och fika med henne innan jobbet. Don't tell :)

5 kommentarer:

katten sa...

Ja, det där med vila verkar trist nog vara ytterst nödvändigt. Hoppas du får en skön helg!

Sofy sa...

vila vila vila! och bubbel. och lite dans? Helgen i ett nötskal!

Erika sa...

Ja, jag lovar ;)

Marliina sa...

varfor ska man inte ata en kanelbulle fore kl 16? Det ar val nar man ar trott pa morgonen man behover sockrets energikick inte pa kvallen? :) Jag tyckte det var supergott iaf, skulle kunna gora om det varje dag =D

Jonas sa...

Du är ju galet söt även när du är trött! Finfin bild. :)