måndag 3 maj 2010

Erika tipsar: God müsli!


Alla som tycker om att ha müsli i filen eller yoghurten har nog upptäck hur svårt det är att hitta en med olika sorters gryn i men utan socker. Ofta ger förpackningen sken av att vara av det nyttigare slaget men om man kollar närmare är det oftast rena sockerbomben. Jag har hittat en god favorit från Icas eget märke Gott liv. Testa! Jag brukar strö över solrosfrön, linfrön, hallon och skiva i lite banan. Såå gott! Efter träning kan man pryda den med liteextra russin också så blir det ännu godare.

Socker är gott i kladdkaka men inte oupptäckt i frukostmüslin varje dag!

3 kommentarer:

Karin sa...

Super att du har hittat en bra müsli. Jag har själv svårt att hitta bra sorter och brukar därför alltid göra min egen müsli.

Den där från ICA måste jag testa och det låter gott att göra som du att strö över solrosfrön, linfrön, hallon och banan. Mums!

Erika sa...

Ja, jag önskar att jag också hade tid att göra min egen! Det handlar förstås om att ta sig tid men jag jobbar ganska mycket och har i största allmänhet (för) fullt program. Väl hemma, ledig i soffan där jag sällan är orkar jag oftast inte ta tag i müsligörande. Jag förstår folk som lever på mackor faktiskt men där drar jag gränsen :)

Men visst fanns din müslis recept i din blogg någonstans? Vore kul att testa ngn gång, kanske blir hooked!

Lina sa...

Tack för tipset!!!