söndag 16 maj 2010

Multisport? Check!

10:00 Vaknar. Fixar frukost bestående av smoothie, äggröra, rostat bröd och en kopp te.
11:00 Äter fortfarande frukost och fixar framför morgon-tv min beachlicens, mailar kommande helgens tävlingsarrangör i Uppsala (säsongspremiär!) samt helgens spelpartner.
12:15 Cyklar ner till Hagaparken med mamma och bror och sticker ut i kajakerna.
14:30 Kommer tillbaka till bryggan och dricker choklad och äter mackor
15:30 Anmäler mig till Stockholm Triathlon 2010 i augusti.
16:00 Ringer Maja på väg ner i tvättstugan. Bestämmer oss för att anmäla oss till AIM Challenge. Multisport i Sälen i sommar.
16:20: Maja övertalar mig nästan att köra Tjejvättern den 12 juni men nöjer mig tills vidare med att sätta datumen vi ska vara på Öland i sommar i samband med Beachcamp, fundera på en crasch course i kite surfing och överväga att vara på Gotland en vecka i sommar och surfa.
16:45: Bloggar och inser att tvättstugan kallar. Ikväll storstädning av ett hem som lämnats åt sitt öde, svara på mail från kusinen, försöka memorera vad som står i kalendern som ligger kvar på jobbet, ringa två samtal och fixa en matlåda.

I say yeah!

3 kommentarer:

Maja sa...

Går det inte att avanmäla den där triathlonen så vi kan köra Polar Adventure Race istället?? ;) Ser framemot att planera klart sommaren... hehe... det trodde du aldrig om mig va? Natti, natti

Anonym sa...

Härligt med triathlon! När ska vi ses?! Ska du på Friskis dagen?!

Erika sa...

Men jag vill köra Triathlonen:) Och anmälan är betald...

Är Friskisdagen den 22 eller 23 maj? Den 23 är jag nämligen i Uppsala och spelar turnering, beachvolleyboll. Men nån träningsdejt måste vi ju få till:)