tisdag 4 maj 2010

Bästa priset på PT?

60 min PT på Friskis och Svettis kostar 175:- Beat that!

Jag har kört en del instruktörsledda pass i gymmet med Göran. Göran är grym. Första gången bad jag inte om någon speciell person och när de nämnde "Göran" förväntade jag mig en mossig farbror enligt mina värsta Friskis-fördomar. Göran var inte mossig över huvudtaget utan tog fram mitt bästa styrkeprogram för beachvolleyboll någonsin (jag vill att du ska vara som en jävla kanin!) samt väldigt många funktionella övningar. Sedan dess vill jag bara träna med Göran.

2 gånger är gratis och ingår i köpet av träningskortet. Följande gånger kostar 175:- Göran finns på Friskis Kungsholmen.

Jag tränar helst på Lindhagen eftersom jag bor där men den extra promenaden är väl värt pengarna. Har kört väldigt lite styrka på sistone och var inte medveten om att priset var långt. Trots en sommarsäsong på ingång (jag tänker bara tävlingssäsong beach, cykel och kajak då - gym är vinter) blir jag grymt sugen på att köra några timmar med Göran.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, kanske ska byta till friskis.. Verkar vara fräcka priser där!

Ulrika sa...

Vilken tur du har som fick Göran bara sådär! Han är verkligen grym! Bara det att han fick mig att bli sugen på att börja med tyngdlyftning säger väl en hel del.. inte för att jag verkligen gjort det se'n, men ändå :-)

Träningsglädje sa...

hej erika, omni shade-tävlingen är avgjord men denna är fortfarande igånr: http://www.traningsgladje.se/?p=7452

ha det toppen!! :)

Erika sa...

Ja, det säger verkligen allt! :) Jag måste haffa honom igen nu!

Tack för tips om tävlingen! Men jag ville vinna den där andra tröjan ju, morr ;)

Sofy sa...

Holy macarony - man borde ju konvertera! (Ska genast ta upp detta med mina kontakter på pf...)

Erika sa...

Rapportera tillbaka vad de säger. Det är ju ganska många hundralappars skillnad mellan Friskis och andra gym. Min gissning är att "andra gym" kanske svarar att deras pt:ar håller högre klass, har annan utbildning ja vad vet jag. Friskis är ju en ideell förening och inte en klubb - därför kan de hålla kostnaderna nere. Jag har dock bara goda erfarenheter av Friskis och omtalade Göran är som sagt grymt bra. Jag är inte beredd att betala X hundralappar till för någon annan, oavsett.

Pt-grejen är fö ny på Friskis. Förut hade man bara två tillfällen (iofs gratis) som ingick i kortet. Nu kan man boka obegränsat men får betala 175 för följande timmar.