måndag 25 juni 2012

Make the most of it

Vi ställde in dagens beachträning på grund av regn. Så tråkigt att jag ville dö (okej jag kanske överdriver en aning) och istället trampade jag hem över blöta gator. Funderade på allt möjligt jag skulle kunna göra av den här kvällen istället. Det är både en bra och en dålig egenskap jag har, att alltid vilja göra det mesta av allt.

Ikväll skulle jag kunna baka bröd, handla några grejer, fixa lite roligare matlåda än den jag har på lut, fixa med bilder (stående projekt) och om det blev uppehåll putsa mina fönster (de är i desperat behov av det) och inte minst träna - på säg gymmet! Det slutade dock bara med att jag kom hem, slängde ihop den enklaste middag där basen var äggröra och vek ihop lite tvätt för att sen rasa ihop framför MadMen. Har absolut inte orkat göra någonting alls ikväll. Jag misstänker varför. Dagen har varit väldigt kul men samtidigt ganska ansträngande.

Så med andra ord, för pepp och träningsinspiration får ni läsa vidare någon annanstans just ikväll. Om ni bara vill läsa och känna att det är okej att inte alltid vara så himla produktiv och istället bara lata sig- då har ni hamnat rätt just i dag! Det är ju som också att göra the most of it på ett sätt.

Inga kommentarer: